CASEY ES fotel
bezár
Betöltés

Infoblokk

 
Törlés
 x 
A kosár üres

2021/1 Balla katalógus

LEGÚJABB
KATALÓGUSUNK!!!

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

gardrobtervezo

 

2021 Újévi Szórólap

 
  Újévi
    AKCIÓ!!!

       Lapozható online változat a képre kattintva

                   --> Letölthető PDF változat <--

 

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


CASEY ES fotel

casey_es_fotel_rain_29_grey_tx023_1_rcasey_es_fotel_rain_12_yellow_tx061_1_rcasey_es__fotel_rain_22_blue_tx023_1_rcasey_es_fotel_rain_16_green_tx023_1_rcasey_es_fotel_solar_99_black_tx023_1_r

Casey fotel - Pihenés helye

A modern, visszafogott belső tereket merész kiegészítéssel kell kombinálni. Egy színes Casey fotel lehet ilyen elem. Karakterét azok fogják értékelni, akik nemcsak a funkcionalitást és a kényelmet, hanem a vizuális tulajdonságokat is értékelik. A nappali fotel előnye a háttámla, amely lehetővé teszi a szabad pihenést.

 
Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.