Maks ES fotel
bezár
Betöltés

Infoblokk

 
Törlés
 x 
A kosár üres

2021/1 Balla katalógus

LEGÚJABB
KATALÓGUSUNK!!!

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

gardrobtervezo

 

2021 Újévi Szórólap

 
  Újévi
    AKCIÓ!!!

       Lapozható online változat a képre kattintva

                   --> Letölthető PDF változat <--

 

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


Maks ES fotel

maks_es_fotel_soro_90_grey_soro_90_grey_1_rmaks_es_fotel_rain_30_black_rain_30_black_1_rmaks_es_fotel_rain_16_green_rain_16_green_1_r

MAKS ES fotel - ovális alakú

A kis terek elrendezése problémás lehet, különösen akkor, ha pihenő sarkot akarunk létrehozni. A Maks Es fotel tökéletes erre, mivel a takarékos formája felhívja a figyelmet és helyet biztosít vendégeinek. A háttámla lekerekített formája, magas kartámaszokkal kombinálva támogatja a hátot és a vállakat. Egyedülálló pihenést könyvelhet el vagy csésze kávét.

 
Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.