BORA sarokülő J/B
bezár
Betöltés
 
Törlés
 x 
A kosár üres

gardrobtervezo

 

ISKOLAKEZDÉSI
         AKCIÓ!!!

2020 tavasz

       Lapozható online változat a képre kattintva

                   --> Letölthető PDF változat <--

 

 

LEGÚJABB
KATALÓGUSUNK!!!

Balla 2020_2 katalógus

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


BORA sarokülő J/B

bora_2bk_e_2f_sarokulo_jobbos_fashion_16_grey_fashion_16_grey_fashion_16_grey_1_rbora_2bk_e_2f_sarokulo_jobbos_mono_240_blue_mono_240_blue_mono_240_blue_1_r

BORA 2F.E.2BK / 2BK.E.2F sarok - tele van kényelmes megoldásokkal (Jobbos v. Balos)
Olyan sarkot keres, amely mindkét oldalán gyakorlati támogatást nyújt, és ezáltal kényelmes társalgot hoz létre? Az elegáns Bora sarok egy tágas nappaliba, ahol leggyakrabban az egész családdal találkozik, vagy egy vendégszobába helyezheti, ahol érdemes kényelmes szállási feltételeket megteremteni.

A bútordarab lehet kényelmes vagy nagyon kényelmes. Ez a modern Bora sarok. A habbal és a hullámrugókkal töltött ülés egy további, rendkívül rugalmas hab réteggel van kiegészítve, amely lágyítja és növeli a kényelmet.

 
Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.