KIRSTEN IV univ. sarokülő
bezár
Betöltés

Infoblokk

 
Törlés
 x 
A kosár üres

2021/1 Balla katalógus

LEGÚJABB
KATALÓGUSUNK!!!

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

gardrobtervezo

 

2021 Újévi Szórólap

 
  Újévi
    AKCIÓ!!!

       Lapozható online változat a képre kattintva

                   --> Letölthető PDF változat <--

 

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


KIRSTEN IV univ. sarokülő

kirsten_iv_2f_urcbk_sarokulo_soro_93_grey_soro_93_grey_soro_93_grey_2675_j_szary_1_rkirsten_iv_2f_urcbk_sarokulo_monoli_76_blue_monoli_76_blue_monoli_76_blue_2680_c__szary_2_rkirsten_iv_2f_urcbk_sarokulo_spirit_13_blue_spirit_13_blue_spirit_13_blue_2675_j_szary_1_r

Kirsten IV sarokülő - kényelem a nappaliban

A Kirsten IV sarok sikeresen helyettesíti a fotelt és egy kanapét, és ezáltal nagy helymegtakarítást tesz lehetővé a nappaliban.

A modern sarok előnye, hogy elrendezését függetlenül megváltoztathatja. Választhat úgy is, hogy balra vagy jobbra telepíti. Állítsa be egyenként a szoba méretéhez és elrendezéséhez.

 

 
Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.