ARBON LUX 3DL.URC sarokülő
bezár
Betöltés

Infoblokk

 
Törlés
 x 
A kosár üres

2021/1 Balla katalógus

LEGÚJABB
KATALÓGUSUNK!!!

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

gardrobtervezo

 

2021 Újévi Szórólap

 
  Újévi
    AKCIÓ!!!

       Lapozható online változat a képre kattintva

                   --> Letölthető PDF változat <--

 

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


ARBON LUX 3DL.URC sarokülő

arbon_lux_3dl_urc_sarokulo_fancykaro4_36_green_fancy_36_green_fancy_36_green_fancy_36_green_2_rarbon_lux_3dl_urc_sarokulo_fancykaro4_96_grey_fancy_96_grey_fancy_96_grey_fancy_96_grey_2_r

ARBON LUX 3DL.URC sarokülő

A szokatlan Arbon sarok segít Önnek stílusos relaxációs zónát létrehozni otthonában. A nappali közepére helyezve dekoráció lesz, ugyanakkor számos funkciót is ellát.

A bonell rugóknak és a habnak köszönhetően, amelyek egyenletesen oszlanak el az ülésben és a matracon kitűnő pihenést biztosít. A gerinc megfelelő támogatását három nagy háttámla biztosítja, amelyeket hab és szilikon nemszőtt anyag keverékével töltöttek fel.

 
Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.