ARLES LUX 3DL kanapé
bezár
Betöltés

Infoblokk

 
Törlés
 x 
A kosár üres

2021/1 Balla katalógus

LEGÚJABB
KATALÓGUSUNK!!!

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

gardrobtervezo

 

2021 Újévi Szórólap

 
  Újévi
    AKCIÓ!!!

       Lapozható online változat a képre kattintva

                   --> Letölthető PDF változat <--

 

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


ARLES LUX 3DL kanapé

arles_lux_3dl_kanape_rain_11_camel_rain_11_camel_rain_11_camel_rain_11_camel_rain_11_camel_tx144_1_rarles_lux_3dl_kanape_solo_263_blue_solo_263_blue_solo_263_blue_solo_263_blue_solo_263_blue_tx023_1_r

ARLES LUX 3DL kanapé - három ok annak, hogy szeretni fogja
Klasszikus elegancia, vagy esetleg az angol stílus frissített változat szimpatikusabb? Az Arles kanapé ötvözi az időtlen stílust és a praktikus megoldásokat, így szinte bármilyen belső térbe illeszthető.

Mi miatt a háromüléses kanapé nyer annyi rajongót? Először is kényelmes. Ennek oka az ülés és a matrac feltöltése hullámrugókkal. A kényelmet 3 téglalap alakú háttámla egészíti ki vágott hab és szilikon keverékkel, amelyeknek köszönhetően a testhez igazodnak.

 
Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.