GASPAR IV MEGA LUX 3DL kanapé
bezár
Betöltés

Infoblokk

 
Törlés
 x 
A kosár üres

2021/1 Balla katalógus

LEGÚJABB
KATALÓGUSUNK!!!

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

gardrobtervezo

 

2021 Újévi Szórólap

 
  Újévi
    AKCIÓ!!!

       Lapozható online változat a képre kattintva

                   --> Letölthető PDF változat <--

 

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


GASPAR IV MEGA LUX 3DL kanapé

gaspar_iv_mega_lux_3dl_kanape_soro_90_grey_soro_61_pink_soro_83_silver_soro_90_grey_soro_90_grey_soro_90_grey_1_rgaspar_iv_mega_lux_3dl_kanape_print_jungle_0302_004_30_multikolor_kronos_11_yellow_monoli_79_navy_monoli_79_navy_monoli_79_navy_monoli_79_navy_1_r

GASPAR IV MEGA LUX 3DL - kényelmes kanapé

A GASPAR IV MEGA LUX 3DL egy modern kanapé, amelyet azoknak az embereknek született, akik funkcionális megoldásokat keresnek egy klasszikus, elegáns kialakítással kombinálva.

A nagy felületnek köszönhetően ez a bútor egyúttal kényelmes alvást és pihenést kínál a nap folyamán. A fémcsapokra való felszerelés, a könnyen hozzáférhető ágynemű-tartály és az automatikus kibontakozási segédeszköz praktikusvá teszi a GASPAR IV MEGA LUX 3DL modellt.

 
Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.