MONZA LUX 3DL kanapé
bezár
Betöltés

Infoblokk

 
Törlés
 x 
A kosár üres

2021/1 Balla katalógus

LEGÚJABB
KATALÓGUSUNK!!!

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

gardrobtervezo

 

2021 Újévi Szórólap

 
  Újévi
    AKCIÓ!!!

       Lapozható online változat a képre kattintva

                   --> Letölthető PDF változat <--

 

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


MONZA LUX 3DL kanapé

monza_lux_3dl_kanape_solo_262_blue_solo_262_blue_solo_262_blue_solo_262_blue_1_rmonza_lux_3dl_kanape_debora_10_grey_debora_10_grey_debora_10_grey_debora_10_grey_1_r

A MONZA LUX 3DL kanapé - egyszerű és elegáns
Olyan helyre vágyik, ahol pihenhet egy munkanap, kihívások és gyermekgondozás után? A Monza Lux kanapét áldó lustasághoz, társas összejövetelekhez és délutánokhoz hozták létre a családdal.

A nappali modern kanapéját nemcsak stílusa, hanem funkcionalitása is felismeri. A mindennapi pihenés során értékelni fogja a kényelmes ülést, amely hullámrugókkal és habbal van töltve, valamint 2 téglalap alakú háttámla párnát.

 
Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.