LAJONA II LUX 3DL kanapé
bezár
Betöltés

Infoblokk

 
Törlés
 x 
A kosár üres

2021/1 Balla katalógus

LEGÚJABB
KATALÓGUSUNK!!!

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

gardrobtervezo

 

2021 Újévi Szórólap

 
  Újévi
    AKCIÓ!!!

       Lapozható online változat a képre kattintva

                   --> Letölthető PDF változat <--

 

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


LAJONA II LUX 3DL kanapé

lajona_ii_lux_3dl_kanape_print_botanical_36_green_beige_rain_16_green_rain_16_green_rain_16_green_rain_16_green_tx002_1_rlajona_ii_lux_3dl_kanape_print_botanical_80_blue_grey_primo_88_grey_primo_88_grey_primo_88_grey_primo_88_grey_tx002_1_r

Kompakt, stílusos és funkcionális - a Lajona II kanapé mindenkit örülni fog . Az egyszerű, időtlen és elegáns kialakítást egy felhajtható mechanizmus támasztja alá a felvonókon, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan és kényelmesen átalakítsd a mindennapi bútoroktól a szállásig.

Ha eljött a boldog pihenés álmának napja, és az időjárás nem kedvező a kimenthez, akkor válassza ki a kedvenc filmjét, és üljön kényelmesen a kanapéra a nappaliba . A pihenés magas kényelme az, hogy az ülést és a matracot 130 mm magas bonell rugókkal töltjük meg, és egy extra réteg nagyon elasztikus habot használunk.

 
Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.