ALAVA LUX 3DL kanapé
bezár
Betöltés

Infoblokk

 
Törlés
 x 
A kosár üres

2021/1 Balla katalógus

LEGÚJABB
KATALÓGUSUNK!!!

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

gardrobtervezo

 

2021 Újévi Szórólap

 
  Újévi
    AKCIÓ!!!

       Lapozható online változat a képre kattintva

                   --> Letölthető PDF változat <--

 

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


ALAVA LUX 3DL kanapé

alava_lux_3dl_kanape_soro_93_grey_soro_93_grey_soro_93_grey_1_ralava_lux_3dl_kanape_soro_100_black_soro_100_black_soro_100_black_1_r

ALAVA LUX 3DL kanapé - aszkéta pihenés

Az egyszerű stílus és az univerzális forma azt jelenti, hogy az Alava kanapé sikeresen megtalálható egy modern nappaliban és egy szerény lakásban.
A kényelmet a mindennapi használatban növeli egy ülés, amelyet bonell rugóval és habbal töltöttek be. A háttámla három nagy hátsó párnából áll, amelyeket habbal és nem szőtt szilikonnal töltöttek be. A zsebtöltő rendszernek köszönhetően a párnák alkalmazkodnak a testhez.

 
Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.