SENTILA LUX 3DL kanapé
bezár
Betöltés

Infoblokk

 
Törlés
 x 
A kosár üres

2021/1 Balla katalógus

LEGÚJABB
KATALÓGUSUNK!!!

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

gardrobtervezo

 

2021 Újévi Szórólap

 
  Újévi
    AKCIÓ!!!

       Lapozható online változat a képre kattintva

                   --> Letölthető PDF változat <--

 

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


SENTILA LUX 3DL kanapé

sentila_lux_3dl_kanape_matrixkaro_19_grey_matrix_19_grey_matrix_19_grey_2680_c_szary_1_rsentila_lux_3dl_kanape_kronoskaro_29_pink_kronos_29_pink_kronos_29_pink_0175_c_braz_1_r

Sentila kanapé - elegáns pihenőhely

Elegáns - így jellemezheti egy szót a Sentil kanapé . Ami vonzza a szemet, az egyszerű, időtlen kivitel és az elegáns króm lábak.

Mindennapi használat során értékelni fogja az ülést habbal és rugós rugókkal, a háttámlát pedig hab és szilikon kombinációval. Ez a két nagy háttámla-párna lehetővé teszi, hogy szabadon támaszkodjon a hátára, és megfelelő, kényelmes helyzetbe kerüljön a maratoni televíziós műsorok óráinak ellenére.

 
Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.