DARIA III LUX 3DL kanapé
bezár
Betöltés

Infoblokk

 
Törlés
 x 
A kosár üres

2021/1 Balla katalógus

LEGÚJABB
KATALÓGUSUNK!!!

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

gardrobtervezo

 

2021 Újévi Szórólap

 
  Újévi
    AKCIÓ!!!

       Lapozható online változat a képre kattintva

                   --> Letölthető PDF változat <--

 

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


DARIA III LUX 3DL kanapé

daria_iii_lux_3dl_kanape_inari_91_grey_inari_91_grey_malmo_95_grey_1_rdaria_iii_lux_3dl_kanape_stark_377_blue_stark_377_blue_stark_376_mint_1_r

DARIA III LUX 3DL - modern kanapé a nappalihoz

A DARIA III LUX 3DL egy modern kanapé, amely stílusos elrendezésű apartmanként működik. Az automatikus emlékeztetőnek köszönhetően nagyon hatékonyan és gyorsan kibontható. A tágas tartály az ágynemű összes eleméhez illeszkedik.

Az alvásra szánt kanapé felülete nagy és sima, ami jelentősen befolyásolja a használat kényelmét. Az ülésben és a háttámlában elrendezett Bonell rugók növelik a pihenés kényelmét.

 
Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.