VISSI 2FBK fotelágy
bezár
Betöltés

Infoblokk

 
Törlés
 x 
A kosár üres

2021/1 Balla katalógus

LEGÚJABB
KATALÓGUSUNK!!!

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

gardrobtervezo

 

2021 Újévi Szórólap

 
  Újévi
    AKCIÓ!!!

       Lapozható online változat a képre kattintva

                   --> Letölthető PDF változat <--

 

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


VISSI 2FBK fotelágy

vissi_2fbk_fotelagy_fancy_48_yellow_fancy_90_grey_fancy_90_grey_fancy_90_grey_2675_j_szary_1_rvissi_2fbk_fotelagy_fancy_06_beige_fancy_37_blue_fancy_37_blue_fancy_37_blue_1222_bez_1_r

VISSI 2FBK fotelágy - az ifjúsági szoba csillaga
Tizenéves lánya nőtt fel kiságyból? Régóta kéri átrendezését vagy felújítását? Kis költséggel komolyságot adhat a helyiségnek, ha a kiságyat kényelmes és elegáns Vissi fotelággyá változtatja. A kompakt bútorok további helyet teremtenek az asztal számára, amelyen barátai fogadására képes lesz.

Figyelembe kell venni az ülés és a háttámla kényelmét. Egységes hab- és hullámrugó-töltetük homogén és kényelmes felületet biztosít az üléshez és az alváshoz. A mélyített ülés és a ferde háttámla lehetővé teszi az optimális helyzet elérését. A magas és puha karfák stabil válltámaszt nyújtanak.

A fotelágy alvó funkcióval történő könnyű behajtása a kocsi mechanizmusának köszönhetően történik.A gumírozott görgők megvédik a talajt a kibontakozáskor fellépő sérülésektől. Néhány pillanat alatt kapsz egy 109x178 cm-es alvófelületet . A paplan és a párnák tárolása ugyanolyan egyszerű - csak tegye az ágyneműtartó edénybe.

 
Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.