LOMA 2FBK fotelágy
bezár
Betöltés

Infoblokk

 
Törlés
 x 
A kosár üres

2021/1 Balla katalógus

LEGÚJABB
KATALÓGUSUNK!!!

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

gardrobtervezo

 

2021 Újévi Szórólap

 
  Újévi
    AKCIÓ!!!

       Lapozható online változat a képre kattintva

                   --> Letölthető PDF változat <--

 

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


LOMA 2FBK fotelágy

loma_2fbk_fotelagy_amore_22_black_amore_22_black_amore_22_black_1_rloma_2fbk_fotelagy_kronos_5_blue_kronos_5_blue_kronos_5_blue_1_r

LOMA 2FBK fotelágy - funkcionális minimalizmus

Sok lehetőség van a kis szobák elrendezésére. Az ergonómiai megoldások azokban működnek a legjobban, amelyek helyet takarítanak meg a rendelkezésre álló hely maximalizálása révén. A Loma fotelágy teljesíti ezt a szerepet. A habbal töltött ülést és a háttámlát mindennapi használatra használják. Naponta minden bizonnyal értékelni fogja a magas háttámlát , amely stabil támogatást nyújt a hátának. Kényelmesen és szabadon karját pihenheti a magas, lágyított kartámaszokon.

 
Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.