IDA II 2FBKA fotelágy
bezár
Betöltés

Infoblokk

 
Törlés
 x 
A kosár üres

2021/1 Balla katalógus

LEGÚJABB
KATALÓGUSUNK!!!

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

gardrobtervezo

 

2021 Újévi Szórólap

 
  Újévi
    AKCIÓ!!!

       Lapozható online változat a képre kattintva

                   --> Letölthető PDF változat <--

 

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


IDA II 2FBKA fotelágy

ida_ii_2fbka_fotelagy_makalu_10_blue_makalu_10_blue_makalu_10_blue_makalu_10_blue_tx104_1_rida_ii_2fbka_fotelagy_inari_27_brown_inari_27_brown_inari_27_brown_inari_27_brown_tx023_1_rida_ii_2fbka_fotelagy_makalu_12_grey_makalu_12_grey_makalu_12_grey_makalu_12_grey_tx104_1_r

Összecsukható fotelágy IDA II 2FBKA - a helymegtakarítás módja.

Az IDA II 2FBKA klasszikus fotelágyat az esztétikai értékek figyelembevételével tervezték. A hab ülés és a háttámla kényelmet és kikapcsolódást biztosítanak.
A fotelágy kis mérete megkönnyíti annak elrendezését a legkisebb lakásban is. A kibontáshoz nincs szükség a fal elmozdulására, így szabadon elhelyezhető. Keskeny kartámasz és egy edény, amelyben az ágynemű tárolható, helyet takarít meg. Megfelelő támogatást nyújt a hátnak, ami jelentősen befolyásolja nemcsak a pihenés érzését, hanem a gerinc egészségét is.

 
Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.