ATOL 1DL fotelágy J/B
bezár
Betöltés

Infoblokk

 
Törlés
 x 
A kosár üres

2021/1 Balla katalógus

LEGÚJABB
KATALÓGUSUNK!!!

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

gardrobtervezo

 

2021 Újévi Szórólap

 
  Újévi
    AKCIÓ!!!

       Lapozható online változat a képre kattintva

                   --> Letölthető PDF változat <--

 

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


ATOL 1DL fotelágy J/B

atol_1dl_l_fotelagy_balos_amore_105_pink_amore_105_pink_amore_32_grey_1_ratol_1dl_p_fotelagy_jobbos_amore_105_pink_amore_105_pink_amore_32_grey_1_ratol_1dl_p_fotelagy_jobbos_amore_20_light_blue_amore_20_light_blue_amore_41_blue_1_ratol_1dl_l_fotelagy_balos_amore_20_light_blue_amore_20_light_blue_amore_41_blue_1_r

ATOL 1DL L / R fotelágy - kompakt szabadidő
Díszít egy tinédzser vagy testvérek szobáját? Biztosan tudja, mennyire fontos helytakarékosságot hagyni, hogy teret hagyjon a tanulásnak és a szenvedély fejlődésének. Az Atol fotelágy tökéletes bútor a kis belső terekhez.
Tanulás, barátokkal való találkozás és a hobbi elfoglaltsága során minden bizonnyal értékelni fogja az ülés hullámos rugókkal és habbal való kitöltését.

 
Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.