ZEJA 3K kanapé
bezár
Betöltés

Infoblokk

 
Törlés
 x 
A kosár üres

2021/1 Balla katalógus

LEGÚJABB
KATALÓGUSUNK!!!

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

gardrobtervezo

 

2021 Újévi Szórólap

 
  Újévi
    AKCIÓ!!!

       Lapozható online változat a képre kattintva

                   --> Letölthető PDF változat <--

 

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


ZEJA 3K kanapé

zeja_3k_kanape_monoli_77_navy_monoli_77_navy_monoli_77_navy_tx002_1_rzeja_3k_kanape_fancy_90_grey_fancy_90_grey_fancy_90_grey_tx002_1_r

ZEJA 3K kanapé - geometriai kialakítás
Díszít egy stúdiót, nappali vagy egy hangulatos, üveg verandát? A pihenés kényelmének növelése érdekében tegyen be egy modern Zeja kanapét . Egyszerű forma és eredeti, finom részletek teszik a belső teret esztétikássá és időtlenné.

Minden nap megengedheti magának boldog lustaságot és értékelheti a kanapét. Az ülés és a háttámla rugókkal és lágyított habbal való kitöltése lehetővé teszi az alakhoz való alkalmazkodást, megfelelő támaszt nyújtva.

 
Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.