Beira 3K kanapé
bezár
Betöltés

Infoblokk

 
Törlés
 x 
A kosár üres

2021/1 Balla katalógus

LEGÚJABB
KATALÓGUSUNK!!!

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

gardrobtervezo

 

2021 Újévi Szórólap

 
  Újévi
    AKCIÓ!!!

       Lapozható online változat a képre kattintva

                   --> Letölthető PDF változat <--

 

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


Beira 3K kanapé

beira_3k_kanape_samoa_6_green_samoa_6_green_samoa_6_green_tx002_1_rbeira_3k_kanape_samoa_10_pink_samoa_10_pink_samoa_10_pink_tx002_1_r

BEIRA 3K kanapé - varázslatos paplan

Az elrendezés helyétől és stílusától függetlenül az egyszerűség és a funkcionalitás kombinációja mindig működik. Ezen tulajdonságok tükrözik a Beira kanapét , amelyet a háttámla és a kartámaszok hatékony varrása különböztet meg.
A tévét és a kávét megtartó üléseket Beira kanapé kíséri . Az elmélyített ülés és a ferde háttámla növeli a használat kényelmét. A háttámláját a magas háttámlához kell támaszkodni, a vállait pedig a keskeny, emelt kartámaszokhoz.

Az alvó funkcióval ellátott kanapé jól működik, ha éjszakát kell töltenie. A homogén alvási felület biztosítja a próba rugók egyenletes eloszlását az ülésen és a háttámlán . Az ágynemű-tartályhoz való könnyű hozzáférésnek köszönhetően kényelmesen tárolhatja a szükséges textíliákat.

 

 
Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.