Viola 3K kanapé
bezár
Betöltés

Infoblokk

 
Törlés
 x 
A kosár üres

2021/1 Balla katalógus

LEGÚJABB
KATALÓGUSUNK!!!

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

gardrobtervezo

 

2021 Újévi Szórólap

 
  Újévi
    AKCIÓ!!!

       Lapozható online változat a képre kattintva

                   --> Letölthető PDF változat <--

 

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


Viola 3K kanapé

viola_3k_kanape_matrix_4_taupe_matrix_4_taupe_1_rviola_3k_kanape_soro_90_grey_soro_90_grey_1_rviola_3k_kanape_sun_96_grey_sun_96_grey_1_r

A VIOLA 3K kanapé kiváló választás azok számára, akik szeretik a modern dizájnt, és értékelik a praktikus és kényelmes bútorokat.

A bonell rugók az egész felületre vannak elosztva, hogy garantálják a hosszú és békés alvást. A kihúzható kanapé ágyakhoz egy könnyen hozzáférhető tartály is van felszerelve, amelynek köszönhetően könnyen elrejtheti a tartalék párnákat.

A magas háttámla ülő helyzetben támogatja a helyes testtartást. Kis méretének köszönhetően a VIOLA 3K kanapé minden apartmanban használható. Még akkor is, ha a hely mérete korlátoz minket, könnyű elrendezni.

 
Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.