Malta
bezár
Betöltés

Infoblokk

 
Törlés
 x 
A kosár üres

2021/1 Balla katalógus

LEGÚJABB
KATALÓGUSUNK!!!

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

gardrobtervezo

 

2021 Újévi Szórólap

 
  Újévi
    AKCIÓ!!!

       Lapozható online változat a képre kattintva

                   --> Letölthető PDF változat <--

 

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


Malta

malta_category_1_r
A Malta kollekció megoldást jelent minden esztétikai szépség szerelmese számára, akik a belső terek finom kontrasztját értékelik. A bútorok egyszerű kialakítása garantálja, hogy a lakás minden szegletében kiválóan mutasson. A könnyű dekoráció és a "dió" elemek érdekes kombinációja a kollekciót modernebbé és kifogástalanabbá teszi esztétika szempontjából. A választható kiegészítők, amely az üvegpolcok megvilágítása a vitrin részekben, fényt ad a helyiségeknek, különösen őszi és téli estéken, amelyeket családunkkal szeretnénk eltölteni egy finoman megvilágított nappali szobában.
 
Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.