Arosa
bezár
Betöltés
 
Törlés
 x 
A kosár üres

NYÁRINDÍTÓ
       AKCIÓ!!!

2020 tavasz

       Lapozható online változat a képre kattintva

                   --> Letölthető PDF változat <--

 

 

LEGÚJABB
KATALÓGUSUNK!!!

Balla 2020 katalógus

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

gardrobtervezo

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


Arosa

arosa_category_1_rarosa_category_2_rarosa_category_3_r

Elegáns fekete üveggel díszitett bútorok. Az új Arosa kollekció egy modern tervezésű harmónikus duó, kiváló minőségű, megoldásokkal, amelyek minden nap nagyszerűen működnek. Az Arosa kollekció minimalista stílusa lenyűgözi az egyszerű formákat, amelyek ellenzik a kontrasztos színeket: fekete és a tölgy természetes színe. A fekete üveg egyedi színei és elemei hangsúlyozzák ennek a rendszernek a sajátos stílusát, és kitűnővé teszik a többitől. Az Arosa azonban nemcsak gyönyörű megjelenésű, hanem olyan megoldásakkal is, amelyek minden nap tökéletes bútorokat tesznek a bútorokhoz.

Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.