KOEN 2
bezár
Betöltés

Infoblokk

 
Törlés
 x 
A kosár üres

gardrobtervezo

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


KOEN 2

koen_2_enterior

A Koen 2 kollekció lehetővé teszi a nappali és a hálószoba hatékony elrendezését. A rendszer egyszerű stílusa az egyszerű kereteknek és a feltünő ezüst színű fogantyúknak köszönhető. A monument tölgy természetes színe és a fényes homok színének modern varázsa divatos. Számos különféle elem, például fiókos szekrények, akasztós szekrények, ágyak, vitrinek és tágas szekrények biztosítják a tökéletes illeszkedést az Ön igényeihez.

Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.