KASPIAN
bezár
Betöltés
 
Törlés
 x 
A kosár üres

gardrobtervezo

 

ISKOLAKEZDÉSI
         AKCIÓ!!!

2020 tavasz

       Lapozható online változat a képre kattintva

                   --> Letölthető PDF változat <--

 

 

LEGÚJABB
KATALÓGUSUNK!!!

Balla 2020_2 katalógus

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


KASPIAN

kaspian_enterior

A Kaspian bútorcsalád az egyszerű és praktikus forma szerelmeseinek tervezett kollekció, amelynek köszönhetően divatos és funkcionális belső teret rendez. A kifinomult színek lehetővé teszik az egyedi ízlésnek és a belsőépítészetnek megfelelő elrendezést. A modern karaktert fogantyú nélküli homlokzatok és finoman megvastagodott oldalak hangsúlyozzák, amelyek tovább erősítik a bútorok szerkezetét. A rendszer elemeinek sokfélesége lehetővé teszi a nappali, dolgozószoba vagy akár a hálószoba funkcionális felszerelését.

Betöltés

Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.