HOLTEN
bezár
Betöltés

Infoblokk

 
Törlés
 x 
A kosár üres

gardrobtervezo

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


HOLTEN

holten_enterior

A Holten kollekciót a markáns felső rész jellemzi. A hatalmas panelek fogantyú nélküliek és magasfényű fehérek, amelyek hangulatosak. A modern vonalakat hangsúlyozza a különleges duó: edzett üveg és LED világítás. Használja a Holten kollekció egyes elemeit és készítse el a nappali kellemes elrendezését. Tekintse meg a Holten bútorcsalád Előszoba, illetve Háló elemeit is, melyek tökéletesen harmonizálnak a nappali stílusával!

Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.