Prowansja
bezár
Betöltés
 
Törlés
 x 
A kosár üres

  b2b

Balla 2019

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

cetelem aruhitel badge

gardrobtervezo

 

szechenyi 2020 logo

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedlemi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Nettó 200 000,- Ft felett ingyen otthonába szállítjuk megrendelt bútorát, de kisebb rendelések esetén is rendkívül kedvező díjakat számítunk fel.
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


Prowansja

prowansja_ent1prowansja_ent2prowansja_ent3

A Prowansját szenvedélyesen alakították ki délkelet-franciaországi stílusban. Ezzel a bútorcsaláddal egy idilli légkört alakithat ki a belső térben, amely nyugodt pihenésre ösztönöz a szeretteink körében. Az elemeket egyszerű forma jellemzi, amelyet az elülső részek jellegzetes dekorációi egészítenek ki. A hosszanti csíkok jellegzetességet adnak a frontnak, ami vidéki házak hangulatát idézi, ahol az idő lassan és kellemesen folyik. A Prowansja elemválasztéka, nappali és az étkező berendezéséhez ideális. Az andersen fenyő a lefkas tölgyfa díszítéssel hihetetlenül könnyű és szép egységet teremt, amit fekete fogantyúk tökéletesen kiegészítenek.

Betöltés

Minden jog fenntartva © 2019 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.