Andersen
bezár
Betöltés

Infoblokk

 
Törlés
 x 
A kosár üres

gardrobtervezo

 

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Rendkívül kedvező áron otthonába szállítjuk megrendelt bútorát!
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


Andersen

andersen_ent1andersen_ent2

Anderzen bútorcsalád amivel a nappali vagy az ebédlő berendezése sohasem volt könnyebb. A finom, lenyűgöző bútorok tökéletesen illeszkednek a jelenlegi trendekbe.

Az Andersen fenyő,  a sötét tölgy Stirling betétekkel kombinálva csodálatos kombináció, ami olyan érzést nyújt, mintha egy francia szalonban lennének.

A frontok üvegezése a bútorok finom természetét hangsúlyozza, és az opcionális LED világítás mágikus hangulatot hoz a szobákba.

Betöltés

andersen_an15
Ár: 101.600 Ft
Minden jog fenntartva © 2020 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.