Nevada
bezár
Betöltés
 
Törlés
 x 
A kosár üres

  b2b

Balla 2018 katalogus

      Lapozható online változat a képre kattintva

           --> Letölthető PDF változat <--

 

cetelem aruhitel badge

gardrobtervezo

 

szechenyi 2020 logo

Mivel ezen az oldalon valamennyi termékre a Balla Bútor Kft-nek kizárólagossága van Magyarországon, így garantálni tudjuk, hogy az interneten és az áruházakban is ugyanazon a kedvező áron vásárolhatók meg!
A Miskolc melletti 5500 m2-es nagykereskedlemi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk önnek.
Nettó 200 000,- Ft felett ingyen otthonába szállítjuk megrendelt bútorát, de kisebb rendelések esetén is rendkívül kedvező díjakat számítunk fel.
A Balla Bútor Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb bútorkereskedelmi hálózata. Értékesítési pontjaink az egész országot lefedik, így személyesen is megrendelheti, átveheti termékét.
Nekünk fontos az Ön elégedettsége. A vásárlást követő 15 napon belül kérésére visszavásároljuk a terméket.


Nevada

system4

A Nevada egyedi megjelenésű bútor, mind színében, mind kialakításában, mind funkcionalitásában eltér konkurenseitől. A fa bútorokhoz megtévesztésig hasonlító dekor, a réz fogantyúk, a robosztus méretek a klasszikus bútorok hatását keltik. A kialakításából adódóan mégis inkább fiatalos, modern, lázadó. Azoknak ajánljuk, akik valami tényleg egyedire vágynak. Sötét lefkas tölgy színben elérhető.

Minden jog fenntartva © 2018 Balla Bútor Kft. által.
Készítette Echo WebDesign & Whitelight.